Onze ambitie: dé servicedesk voor alle Priva-gebouwinstallaties

Voor partners, klanten, installateurs en eindgebruikers van gebouwen in Nederland, willen we dé servicedesk zijn voor Priva-gebouwinstallaties. We voegen de daad bij het woord: we lossen elk probleem of storing binnen één werkdag op: tijdelijk of structureel. Daarnaast adviseren we in alle fases van het proces over de optimale werking van de totale gebouwinstallatie. En vanuit de Coneco Groeiacademie delen we onze kennis met de markt via webinars, training en opleiding. Onze passie voor nieuwe en complexe vraagstukken over meet- en regeltechniek is ongekend.

Storingsdienst
Training en opleiding
Vraagbaak
Advies
Hooggekwalificeerd team met back up

Hooggekwalificeerd team met back up

We zijn een zelfstandig opererend team van hooggekwalificeerde, gedreven en ervaren servicetechnici en technisch specialisten. Met een heel sterke backup.

Hebben we als team meer capaciteit nodig, dan schakelen we razendsnel met onze collega-objectbeheerders, inbedrijfstellers, software engineers, data-analisten en adviseurs in. We hebben back up uit onze eigen organisaties Coneco en Coneco Plus, specialisten uit de Priva-organisatie én we beschikken over een flexibele schil van excellente partners. ‘Binnen één werkdag’ is dus een garantie!

Extreem nieuwsgierig en gepassioneerd

Extreem nieuwsgierig en gepassioneerd

We willen álles weten en overal antwoord op. We gaan door tot we de oplossing hebben. We dagen elkaar uit en delen onze gedachten, ideeën en vindingen.

Gebouwinstallaties bestaan uit een verzameling van verschillende schakels en componenten. Wij hebben kennis van alle onderdelen afzonderlijk, alsook van de optimale werking van het totaal. We weten alles over meet- en regeltechniek, elektronica, installatietechniek, werktuigbouwkunde, hard- en software, seriële koppelingen, ICT, netwerken, data-analyse en monitoring.

We geloven in regie en verantwoordelijkheid

We geloven in regie en verantwoordelijkheid

Door alle onderdelen van een gebouwinstallatie te overzien, kunnen we onze klanten behoeden voor verrassingen en tegenslagen. Daarom nemen we graag de regie.

We beloven een oplossing binnen één werkdag. Dat betekent dat we de regie tijdelijk van u overnemen. Door op afstand mee te kijken of op locatie een storing te verhelpen. Met data-analyse en monitoring kunnen we storingen zelfs voortijdig voorkomen en laten we installaties in gebouwen foutloos functioneren. We proberen onze dienstverlening continu af te stemmen op de wensen van onze klant.

We hebben back up uit onze eigen organisaties Coneco en Coneco Plus, specialisten uit de Priva-organisatie én we beschikken over een flexibele schil van excellente partners.

Coneco

Coneco wordt gezien als leading company in de markt van regeltechniek. Per jaar realiseert Coneco ruim 550 grote en middelgrote projecten in diverse segmenten. Meer over Coneco

Coneco Plus

Coneco Plus is een methode die met monitoring, data-analyse, commissioning en prestatieborging de optimale werking van gebouwen garandeert. Meer over Coneco Plus

Re3com

Re3com is onze vestiging in het noorden van Nederland. Daar spreken we dezelfde taal als de bedrijven met wie we samenwerken. Meer over Re3com

Priva

De samenwerking tussen Coneco en Priva is even oud als Coneco zelf. Priva deelt kennis met Coneco en Coneco voegt ervaringen toe aan producten en diensten van Priva. Meer over Priva

Heeft u een vraag aan onze Servicedesk? Stel uw vraag via dit formulier of bel ons: 078 641 38 77.

Esty Uhlen

Esty Uhlen

Telefoondesk / Intake

Henriette Kruidhof

Henriette Kruidhof

Telefoondesk / Intake

Marjo Heijkoop

Marjo Heijkoop

Telefoondesk / Intake

Peter van Laar

Peter van Laar

Technisch specialist

Richard Groenendaal

Richard Groenendaal

Technisch specialist

Jarin Tempelman

Jarin Tempelman

Manager service & onderhoud